Ingen reservationsgebyrer!
Language/Sprog:
 
Valuta:


Præciser din søgning

Afstand:
2
13
30
114
3176
3458
Hotel navn:
stjern:
0
0
0
0
1
Hotel type:
Hotel Facilities:
1
1
1
1
1
1
1
0
0
0
0


Nærliggende London:

Digital Concierge

Lokal tid: 26 marts 2019 14:34

Ware Hoteller (2)

Page: 1 / 1 Sorter efter: Popularitet | Pris Vis på kort
Ingen ankomst eller Afrejsedato indtastes.
Dette er listen over alle 2 Hoteller i Ware.
Ware, Ware(London), Storbritannien
Dette landsted fra det 17. århundrede ligger i en park på 81 ha. Det er et 5-stjernet luksushotel med egen PGA-mesterskabsgolfbane, en prisbelønnet restaurant og et fritidscenter med pool, sauna, fitnesscenter, spabad og dampbade.
Hanbury Manor Marriott Hotel & Country Club ligger i Hertfordshire-landskabet, 25 km fra det centrale London. Stansted Lufthavn ligger under 40 minutter derfra i bil.
I denne historiske bygning kombineres oprindelige detaljer med moderne luksus. Værelserne er traditionelt indrettet, og omfatter luksussenge, fladskærms-tv, skrivebord og værdiboks til bærbar computer.
Hanbury Manor Marriott Hotel & Country Club omfatter Vardon's, en sportsbar med et stort tv, der serverer lette anretninger og snacks. Den traditionelle bar med træpaneler har en rigtig pejs, og byder på eftermiddagste, drikkevarer og cocktails. Gæsterne tilbydes gratis wi-fi hele døgnet på de offentlige områder.
Den mere moderne Cast Iron Grill har en terrasse med udsigt til hotellets 18 hullers golfbane.
Hotellet byder desuden på døgnåben roomservice og gratis parkering. Golfbanen blev oprindeligt designet af Harry Vardon og senere blev designet fornyet af Jack Nicklaus II. Der står PGA-fagfolk klar til at hjælpe, og hotellet har også et golfakademi til at hjælpe med undervisning og forbedring af golfresultaterne. ... 161 Hotelværelser;
Værelser: , Deluxe-dobbeltværelse, Deluxe-værelse med 2 dobbeltsenge, Executive-værelse med kingsize-seng, Juniorsuite, Prestige-værelse med kingsize-seng, Præsidentsuite, Suite med 1 soveværelse.


Photo coming soon

Fanham Hall - An Exclusive Venue, Ware(London), Storbritannien
(Sorry, only English information available.)

... 50 Hotelværelser;
Værelser: Classic-dobbeltværelse, Mindre dobbeltværelse, Superior-dobbeltværelse.


Loading