Ingen reservationsgebyrer!
Language/Sprog:
 
Valuta:


Præciser din søgning

Afstand:
2
13
30
114
3176
3458
Hotel navn:
stjern:
0
0
0
0
1
Hotel type:
2
0
Hotel Facilities:
2
2
2
2
2
1
1
0
0
0
0


Nærliggende London:

Digital Concierge

Lokal tid: 13 december 2018 09:03
weather condition Vejret i London
Temp: 3 °C (37 °F)
Wind: wind direction 18 km/h (11.5 miles per hour)

Ware Hoteller (2)

Page: 1 / 1 Sorter efter: Popularitet | Pris Vis på kort
Ingen ankomst eller Afrejsedato indtastes.
Dette er listen over alle 2 Hoteller i Ware.
Hanbury Manor Marriott Hotel & Country Club
From £ 92.00
Ware, Ware(London), Storbritannien
Dette landsted fra det 17. århundrede ligger i en park på 81 ha. Det er et 5-stjernet luksushotel med egen PGA-mesterskabsgolfbane, en prisbelønnet restaurant og et fritidscenter med pool, sauna, fitnesscenter, spabad og dampbade.
Hanbury Manor Marriott Hotel & Country Club ligger i Hertfordshire-landskabet, 25 km fra det centrale London. Stansted Lufthavn ligger under 40 minutter derfra i bil.
I denne historiske bygning kombineres oprindelige detaljer med moderne luksus. Værelserne er traditionelt indrettet, og omfatter luksussenge, fladskærms-tv, skrivebord og værdiboks til bærbar computer.
Hanbury Manor Marriott Hotel & Country Club omfatter Vardon's, en sportsbar med et stort tv, der serverer lette anretninger og snacks. Den traditionelle bar med træpaneler har en rigtig pejs, og byder på eftermiddagste, drikkevarer og cocktails. Gæsterne tilbydes gratis wi-fi hele døgnet på de offentlige områder.
Den mere moderne Cast Iron Grill har en terrasse med udsigt til hotellets 18 hullers golfbane.
Hotellet byder desuden på døgnåben roomservice og gratis parkering. Golfbanen blev oprindeligt designet af Harry Vardon og senere blev designet fornyet af Jack Nicklaus II. Der står PGA-fagfolk klar til at hjælpe, og hotellet har også et golfakademi til at hjælpe med undervisning og forbedring af golfresultaterne. ... 161 Hotelværelser; Hotel; hotel chain: Marriott Hotels & Resorts;
Værelser: , Deluxe-dobbeltværelse, Deluxe-værelse med 2 dobbeltsenge, Executive-værelse med kingsize-seng, Juniorsuite, Prestige-værelse med kingsize-seng, Præsidentsuite, Suite med 1 soveværelse.


Fanhams Hall, an Exclusive Venue
From £ 63.00
Fanham Hall - An Exclusive Venue, Ware(London), Storbritannien
Fanhams Hall er en fredet Jacobean Manor House-bygning, der ligger i en smuk have 1,6 km fra Ware. Fanhams Hall er en enestående kombination af gamle traditioner og det 21. århundrede. Det har 77 renoverede værelser, 12 konferencelokaler og en karaokeklub.
Biblioteket samt salonen har traditionelle træpaneler, og der er moderne vinterhave- samt atrium-barer. Der tilbydes en barmenu i vinterhaven hele ugen, men mulighederne for spisning kan være begrænset i weekenderne på grund af arrangementer, der afholdes på hotellet.
Fanhams Hall Hotel ligger omkring 1,6 km fra Ware Station, knap 21 km fra krydset 25 på og 29 km fra Stansted Lufthavn. ... 50 Hotelværelser; Hotel; hotel chain: Exclusive Hotels;
Værelser: Classic-dobbeltværelse, Mindre dobbeltværelse, Superior-dobbeltværelse.


Loading