Ingen reservasjonsgebyr!
Language/Språk:
 
Valuta:
Eccleston Square Hotel
****
Skriv ut denne sidenSkriv ut denne siden   PrintE-mail
Send this page to:

37 Eccleston Square, SW1V 1PB, London, City of Westminster, Storbritannia
Language/Språk:
Eccleston Square Hotel impression Kort beskrivelse
Det verneverdige Eccleston Square Hotel har en ideell beliggenhet i London sentrum, og grenser til bydelene Belgravia og Victoria. Hotellet er vakkert innredet, og har toppmoderne fasiliteter.
Alle rommene har senger fra Hästen, kjent som de mest komfortable sengene i verden, og en iPad2 som gjør at du kan finjustere belysningen, gardinene, lydanlegget og den store 46" flatskjerm-TVen i 3D med Sky-kanaler. Som gjest på hotellet får du også komplett conciergeservice.
Du har tilgang til en Nespresso kaffemaskin med kostnadsfrie Nespresso-kapsler og gratis vann fra Evian. Samtaler til fasttelefoner i London er gratis.
På Eccleston Square Hotel får du en gratis smarttelefon under oppholdet, med lokale og internasjonale samtaler til utvalgte land og ubegrenset med mobilt Internett. Du kan bruke telefonen når du reiser rundt i London.
Alle rommene har et eget, luksuriøst marmorbad med TV skjult i speilet, massasjedusj og en glassvegg som blir ugjennomsiktig når du trykker på en knapp.
Dette imponerende hotellet ligger på et klassisk London-torg i Pimlico, hvor du finner tennisbaner i den inngjerdede hagen på torget. Du kan ta deg til Victoria jernbane- og undergrunnsstasjon på 3 minutter med taxi eller 10 minutter til fots.
Som gjest på hotellet får du rabatt på trening på nærliggende SPA. En barmeny serveres hele dagen og på kvelden, og i helgene kan du nyte ettermiddagste.

Viktig informasjon
Du må forevise kreditt- eller debetkort ved innsjekking for eventuelle pristillegg.

Hotel Facilities:

Generelt
 • Innsjekking: 14:00
 • Utsjekking: 12:00
 • Class: 4 stjern
 • Type: Hotell
 • Rom: 39
 • Hotel Chain: Design Hotels
 • Ingen reservasjonsgebyr
 • Credit Cards: American Express, Maestro, Solo, Switch, Visa, Euro/Mastercard
 • WiFi i alle områder
 • Luxury
 • Business
 • Bytur
 • Romantikk/Bryllupsreise
 • Gourmet
 • Design
Aktiviteter
 • Tennisbane
 • Golden Tours @ 0,4 km
 • Evan Evans Tours @ 0,6 km
 • Big Bus Company @ 0,6 km
 • Green Park @ 1,0 km
 • Queen's Gallery @ 1,2 km
 • Buckingham Palace @ 1,2 km
 • Westminster Abbey @ 2,0 km
 • Victoria Tower Gardens @ 2,1 km
 • Chelsea Physic Gardens @ 2,1 km
Tjenester
Resepsjonstjenester
 • Sykkelutleie (koster ekstra)
 • Døgnåpen resepsjon
 • Ekspress-innsjekking/-utsjekking
 • Safe
 • Billettsalg
 • Bagasjeoppbevaring
 • Concierge
 • Privat inn-/utsjekking

Bilder

Eccleston Square Hotel photo 1
Eccleston Square Hotel photo 2
Eccleston Square Hotel photo 3
Eccleston Square Hotel photo 4
Eccleston Square Hotel photo 5
Eccleston Square Hotel photo 6
Eccleston Square Hotel photo 7
Eccleston Square Hotel photo 8
Eccleston Square Hotel photo 9
Eccleston Square Hotel photo 10
Eccleston Square Hotel photo 11
Eccleston Square Hotel photo 12
Eccleston Square Hotel photo 13
Eccleston Square Hotel photo 14
Eccleston Square Hotel photo 15
Eccleston Square Hotel photo 16
Eccleston Square Hotel photo 17
Eccleston Square Hotel photo 18
Eccleston Square Hotel photo 19
Eccleston Square Hotel photo 20
Eccleston Square Hotel photo 21
Eccleston Square Hotel photo 22
Eccleston Square Hotel photo 23
Eccleston Square Hotel photo 24
Eccleston Square Hotel photo 25
Eccleston Square Hotel photo 26
Eccleston Square Hotel photo 27
Eccleston Square Hotel photo 28
Eccleston Square Hotel photo 29
Eccleston Square Hotel photo 30
Eccleston Square Hotel photo 31
Eccleston Square Hotel photo 32
Eccleston Square Hotel photo 33
Eccleston Square Hotel photo 34
Eccleston Square Hotel photo 35
Eccleston Square Hotel photo 36
Eccleston Square Hotel photo 37
Eccleston Square Hotel photo 38
Eccleston Square Hotel photo 39
Eccleston Square Hotel photo 40
Eccleston Square Hotel photo 41
Eccleston Square Hotel photo 42

Rom

Lite enkeltrom med queen-size-seng (Dobbeltrom)
Lite enkeltrom med queen-size-seng Lite enkeltrom med queen-size-seng Lite enkeltrom med queen-size-seng Lite enkeltrom med queen-size-seng Lite enkeltrom med queen-size-seng Lite enkeltrom med queen-size-seng Lite enkeltrom med queen-size-seng Lite enkeltrom med queen-size-seng Lite enkeltrom med queen-size-seng Lite enkeltrom med queen-size-seng  
Dette rommet er innredet i en stil som er inspirert av luksuriøse yachter, og har luksuriøs seng, utvalg av 3 dusjhoder som regndusj og massasjedusj, 46" 3D-TV, gratis flaskevann fra Evian, kaffetrakter fra Nespresso og tekoker. Her kan du også benytte deg av andre fasiliteter, som gratis bruk av et bibliotek med DVD-er i 3D, kostnadsfrie telefonsamtaler til fasttelefoner i London, gratis Wi-Fi med høy hastighet og en iPad2 som er programmert til å kunne bestille romservice. Du får en kostnadsfri smarttelefon under oppholdet, med kostnadsfrie lokale og internasjonale samtaler til utvalgte land og ubegrenset med mobilt Internett. Smarttelefonen kan brukes når du reiser rundt i London.

Romfasiliteter: Allergikervennlig, Bad, Badeprodukter, Blu-ray-spiller, CD-spiller, DVD-spiller, Dusj, Flatskjerm-TV, Flislagt gulv, Hårføner, Kabel-TV, Kaffemaskin, Kjøleskap, Klimaanlegg, Laptop-safe, Minibar, Morgenkåpe, Radio, Safe, Satellitt-TV, Spisestue, Strykeutstyr, TV, Telefon, Toalett, Tøfler, Varmeapparat, Vegg-til-vegg-teppe, Vekkerklokke, Vekking, Videospiller, iPad, iPod-dokk
Maks ant. personer: 2
Størrelse på rommet: 14 m²
Senger: 1x Large bed(s) (King size) bed

Pris: £ 144.00 ... £ 318.00; select dates below to get current rates.

Rom Standard med king-size-seng (Dobbeltrom)
Rom Standard med king-size-seng Rom Standard med king-size-seng Rom Standard med king-size-seng Rom Standard med king-size-seng Rom Standard med king-size-seng Rom Standard med king-size-seng Rom Standard med king-size-seng Rom Standard med king-size-seng Rom Standard med king-size-seng Rom Standard med king-size-seng Rom Standard med king-size-seng Rom Standard med king-size-seng Rom Standard med king-size-seng Rom Standard med king-size-seng  
Dette rommet har luksuriøs seng, utvalg av 3 dusjhoder, inkludert regndusj og massasjedusj, 46" TV i 3D, gratis flaskevann fra Evian, kaffetrakter fra Nespresso og tekoker. Her kan du også benytte deg av andre fasiliteter, som gratis bruk av et bibliotek med DVD-er i 3D, kostnadsfrie telefonsamtaler til fasttelefoner i London, gratis Wi-Fi med høy hastighet og en iPad2 som er programmert til å kunne bestille romservice. Du får en kostnadsfri smarttelefon under oppholdet, med kostnadsfrie lokale og internasjonale samtaler til utvalgte land og ubegrenset med mobilt Internett. Smarttelefonen kan brukes når du reiser rundt i London.

Romfasiliteter: Allergikervennlig, Bad, Badeprodukter, Blu-ray-spiller, CD-spiller, DVD-spiller, Dusj, Flatskjerm-TV, Flislagt gulv, Hårføner, Kabel-TV, Kaffemaskin, Kjøleskap, Klimaanlegg, Laptop-safe, Minibar, Morgenkåpe, Radio, Safe, Satellitt-TV, Spisestue, Strykeutstyr, TV, Telefon, Toalett, Tøfler, Varmeapparat, Vegg-til-vegg-teppe, Vekkerklokke, Vekking, Videospiller, iPad, iPod-dokk
Maks ant. personer: 2
Størrelse på rommet: 16 m²
Senger: 1x Extra-large double bed(s) (Super-king size) bed

Pris: ???; select dates below to get current rates.

Rom Superior med king-size-seng (Dobbeltrom)
Rom Superior med king-size-seng Rom Superior med king-size-seng Rom Superior med king-size-seng Rom Superior med king-size-seng Rom Superior med king-size-seng Rom Superior med king-size-seng Rom Superior med king-size-seng Rom Superior med king-size-seng Rom Superior med king-size-seng  
Dette eksklusive rommet har eget bad, 46" 3D-TV, gratis flaskevann fra Evian, kaffetrakter fra Nespresso og tekoker. Her kan du benytte deg av fasiliteter, som gratis bruk av et bibliotek med DVD-er i 3D, kostnadsfrie telefonsamtaler til fasttelefoner i London, gratis Wi-Fi med høy hastighet og en iPad2 som er programmert til å kunne bestille romservice. Noen av rommene har en egen uteplass, et stort skrivebord eller et stort bad. Du får en gratis smarttelefon under oppholdet, med kostnadsfrie lokale og internasjonale samtaler til utvalgte land og ubegrenset med mobilt Internett. Smarttelefonen kan brukes når du reiser rundt i London.

Romfasiliteter: Allergikervennlig, Bad, Badeprodukter, Blu-ray-spiller, CD-spiller, DVD-spiller, Dusj, Flatskjerm-TV, Flislagt gulv, Hårføner, Kabel-TV, Kaffemaskin, Kjøleskap, Klesskap, Klimaanlegg, Laptop-safe, Minibar, Morgenkåpe, Radio, Safe, Satellitt-TV, Spisestue, Strykeutstyr, TV, Telefon, Toalett, Tøfler, Varmeapparat, Vegg-til-vegg-teppe, Vekkerklokke, Vekking, Videospiller, iPad, iPod-dokk
Maks ant. personer: 2
Størrelse på rommet: 18 m²
Senger: 1x Extra-large double bed(s) (Super-king size) bed

Pris: ???; select dates below to get current rates.

Hoteller i nærheten:

B
The Grapevine Hotel @ 0,0 km
2* Hotell
D
ItalianFlat - Warwick @ 0,0 km
Leilighet
E
2 Bed 2 Bath Apartment Pimlico @ 0,0 km
Leilighet
F
Quiet 1 Bed Apartment Pimlico @ 0,0 km
Leilighet
G
Sheriff Hotel @ 0,0 km
3* Hotell
H
Jubilee Hotel @ 0,1 km
2* Gjestgiveri
I
Bakers Hotel - B&B @ 0,1 km
2* Gjestgiveri
J
Holland House @ 0,1 km
Vandrerhjem
K
Airways Hotel Victoria @ 0,1 km
3* Hotell

Customers viewing this hotel are often interested in these hotels as well:
Loading